Select Page

Polica Privatnosti

Tko smo mi?

Mi smo House Vela Vira (vlasnik: Zoran Zaninović, Krajiška 30, 10000 Zagreb, OIB 40879396099). Adresa naše web-stranice je: www.house-vela-vira.com.

Stranica house-vela-vira.com namijenjena je prezentaciji i ponudi smještaja u kući Vela Vira.

House Vela Vira poštuje vašu privatnost i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na ovoj stranici pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Kontakt forma

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt forme na stranici koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o ponudi kuće Vela Vira.

Kolačići

Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici kao i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

S kime dijelimo vaše podatke?

Osim za gore opisane vlastite potrebe, osobne podatke nećemo prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica house-vela-vira.com moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija preko naše web stranice obavlja se sigurnim komunikacijskim protokolima i zaštićena je snažnom enkripcijom.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. House Vela Vira putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti na našoj stranici možete zatražiti na info@house-vela-vira.com.